Werken bij de Zalm Horeca Groep

Zit gastronomie in jouw bloed? Je vindt het super om in een keuken te staan? En heb je ervaring in het vak? Leergierig en nieuwsgierig? Dan past De Zalm Horeca Groep bij jou. De Zalm Horeca Groep bestaat op dit moment uit 6 exploitaties: Brasserie Bar De Zalm en La Bodega | WINE BAR & KITCHEN in Gouda, restaurant ’t Vaantje in Reeuwijk en drie vestigingen van ons Koeien en Kaas concept in Gouda, Alphen a/d Rijn en Zoetermeer. In totaal werken er bijna 200 mensen voor De Zalm Horeca Groep.
Om al onze gasten geweldige gerechten te kunnen serveren, willen we graag ons team uitbreiden met collega’s die onze gastbeleving naar een hoger niveau willen tillen.

Officieel leerbedrijf
Als erkend leerbedrijf is De Zalm Horeca Groep bevoegd om stages en leerbanen te verzorgen voor horeca stagiaires en leerlingen uit het middelbaar en hoger beroepsonderwijs. Wij werken al jaren met ambitieuze leerlingen waarmee we het liefst na het succesvol afronden van de opleiding een langdurige samenwerking aangaan. Naast een goede praktijkopleiding kunnen wij leerlingen ook volop perspectief bieden. Interesse in een stage maak dan gebruik van het onderstaande sollicitatie formulier.

Op dit moment zijn wij op zoek naar verschillende nieuwe collega’s op verschillende locaties.

0182 820 332